fbpx

RVG Dijagnostika

U svrhu pružanja najbolje dentalne skrbi, jedan od najvažnijih početnih koraka svakog stomatološkog tretmana je napraviti snimku digitalnog ortopana, RVG ili  CBCT snimku kako bi se dobila jasna slika trenutnog stanja te postavila pravilna dijagnoza i stomatološki tretman. Ortopanom se snima gornja i donja čeljust koja zatim daje detaljan uvid u čeljust i okolne strukture. U suradnji s Multiray centrom za stomatološku i maksilofacijalnu dijagnostiku svojim pacijentima nudimo vrhunsku uslugu dentalnog rendgena na uređajima internacionalnog finskog proizvođača Soredex. U Multiray centru snimanja provode inženjeri medicinske radiologije, posebno educirani za rad na stomatološkoj aparaturi koji posebnu pažnju pridaju zaštiti od zračenja. U izrazito kratkom vremenu bez naručivanja i čekanja, uz smanjeno zračenje, u digitalnom obliku obavite svoj početni korak u svrhu planiranja stomatološke terapije.

S CBCT ili 3D snimanjem čeljusti dobiva se detaljan pregled stanja čeljusti koja nam pokazuje treću dimenziju – visinu, dužinu i dubinu kostiOmogućava najprecizniji uvid zubi, kosti, živaca te meka tkiva. Takva snimka koristi prilikom utvrđivanja potrebe za većim dentalnim zahvatima poput implantologije ili većih rekonstrukcija čeljusti.

RVG snimke koristimo za potrebe postavljanja točne stomatološke terapije određenog zuba.

Sva snimanja su potpuno bezbolna, a u savjetovanju sa stomatološkom ordinacijom trudnice također mogu obaviti snimanja. S obzirom na to da se pacijent štiti zaštitnom pregačom, izloženost zračenju je veoma mala.

Sada kada ste obavili početni korak, vrijeme je za očitavanje digitalnih snimaka. Prilikom očitavanja snimaka iskustvo, znanje i predanost pacijentima stomatologa najvažniji su za postavljanje terapije. Doktorica Jasminka Pevalek objedinjuje znanje i iskustvo te pruža svojim pacijentima najbolju brigu, kvalitetu i tretman. Kontaktirajte nas i zatražite svoj prvi besplatni termin u poliklinici Pevalek.

© Copyright Ordinacija Pevalek 2020 | Design by web-pulse.eu