fbpx

O nama

S preko 20 godina iskustva, poliklinika Pevalek prepoznata je po vrhunskoj kvaliteti stomatoloških usluga. Koristeći najmodernije tehnologije pacijentima osigurava najbolju dentalnu skrb. Osobnim pristupom klijentima pružamo ugodnu atmosferu, predanost i sve detalje terapije na putu do novog osmijeha.

Svakom pacijentu posvećujemo dovoljno vremena kako bismo mu objasnili sve detaljne informacije o potrebom zahvatu, pripremi i brzom oporavku. Nastojimo Vam ugoditi s prostranim i moderno uređenim prostorom, a raspolažemo s tri potpuno opremljene stomatološke jedinice.

Tim Poliklinike Pevalek čine doktorica dentalne medicine Jasminka Pevalek, vanjska suradnica i  asistentica koje se neprekidno stručno usavršavaju i prate najmodernije trendove u stomatologiji, čime svojim pacijentima osiguravamo najbolji tretman.

Naš pokazatelj uspjeha je vaše zadovoljstvo koje mjerimo osmjehom. Pacijenti su u potpunosti prepoznali kvalitetu i uvjerili se u iskustvo stomatologice Jasminke Pevalek.

Naši stomatolozi stručnjaci su u svom području, a njihovo znanje i iskustvo u kombinaciji s modernom tehnologijom omogućuje nam pružanje vrhunske stomatološke usluge koja nadilazi sva očekivanja.

Jasminka-Pevalek

Jasminka Pevalek

mr.sc.dr.med.dent.spec.ortodont

Jasminka Pevalek, stručnjakinja iz područja stomatologije, rođena je u Zagrebu 1971. godine.

Diplomirala je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1996. godine, a kasnije se specijalizirala za ortodonciju te magistrirala 2006. godine.

Svoje znanje i vještine usavršavala je na mnogim međunarodnim tečajevima u priznatim institucijama, uključujući Case Western Reserve University u Ohiju, SAD-u, i renomirane institucije u Europi.

Jasminka je autorica i koautorica nekoliko objavljenih znanstvenih radova te je aktivna u znanstvenoj zajednici. Osim hrvatskog jezika, aktivno se služi engleskim, talijanskim i njemačkim jezikom.

Njezin stručni fokus obuhvaća ortodonciju, ali također posvećuje posebnu pažnju implanto-protetskim rješenjima i estetskim restauracijama. Koristeći najnovije metode i tehnike, nastoji postići optimalne rezultate za svoje pacijente.

Jasminka uspješno vodi Polikliniku Pevalek, koja se može pohvaliti velikim brojem zadovoljnih i lojalnih pacijenata. Njihovo povjerenje rezultiralo je preporukama svojim obiteljima i unucima.

Kao članica Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM), Jasminka aktivno sudjeluje u struci i pridaje važnost profesionalizmu i kvaliteti u svom radu.

Sandra-Petravic-Berecki

Sandra Petravić Berečki

dr. med. dent.

Sandra Petravić Berečki, četvrta generacija stomatologa u svojoj obitelji, donosi svježu stručnost u stomatološku praksu.

Rođena u Zagrebu, nakon završetka srednje škole za farmaceutskog tehničara, odlučuje se za studij stomatologije. Svoje obrazovanje nastavlja na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, gdje stječe diplomu.

Od završetka fakulteta, Dr. Sandra kontinuirano proširuje svoje znanje i vještine sudjelujući na mnogim tečajevima i kongresima, kako u zemlji tako i u inozemstvu. Posebno se usredotočuje na područja protetike, estetske i dječje stomatologije, gdje pokazuje iznimnu stručnost i predanost.

Njene glavne vrline su toplina i strpljivost, što dopunjuje marljivim i predanim radom koji je prepoznat od strane velikog broja pacijenata. Kao članica Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM), Dr. Sandra pridaje veliku važnost struci i etičkom pristupu u svom radu.

vanjski suradnik Poliklinike Pevalek

© Copyright Ordinacija Pevalek 2020 | Design by web-pulse.eu